top of page
Snijzaalles.png
Snijzaalles UMC 

De snijzaallessen zijn een essentieel onderdeel van de opleidingen voor artsen en chirurgen. Maar ook voor bodyworkers, ademcoaches, masseurs, fysio's en aanverwante beroepen, is dit een openbaring. Het heeft mij in de loop van de jaren een enorme verdieping gebracht in mijn werk en dit deel ik nu graag door deze lessen te organiseren.

Een hele wereld gaat 'letterlijk' voor je open. Met grote dank aan de mensen die na de dood hun lichaam hebben aangeboden voor de wetenschap, kunnen wij een diepere kijk nemen in het menselijk lichaam.

 

De les is onder bevlogen leiding van John Verwijs. In twee uur tijd neemt hij ons mee door de verschillende lagen van het lichaam. Aan hand van een tal van preparaten laat hij ons zien hoe het lichaam onder de huid eruit ziet. Hoe bijvoorbeeld een heupgewricht in elkaar zit. Hoe de organen in de buik liggen. En hoe alles (via fascia) op elkaar in werkt. We hebben tijdens deze les een speciale focus op het ademhalingssysteem. 

De ervaring leert dat de kennis en kunde van de groep nogal uiteen kan lopen. Ben je nog 'groen' in de anatomie en fysiologie, maar voel je dat je hier wel graag bij wil zijn? Welkom, de les is toegankelijk. Kijk en luister dan aandachtig tijdens deze twee uur. 

Maximaal aantal deelnemers is 24. Er zijn op dit moment al genoeg aanmeldingen om de les door te laten gaan. 

Voor wie is deze dag?

​Masseurs, Bodyworkers, ademcoaches

Een basiskennis van anatomie en fysiologie is een pre, maar niet vereist. Wij vragen vooral een respectvolle participatie. 

Datum & Tijd​

Donderdag 7 december 2023 van 13.00-15.00 uur

Hou rekening ermee om 30 minuten eerder aan te komen. We gaan als groep naar de snijzaal.

Prijs

​€130,- incl. 21% BTW, 

Annuleringskosten tot 25 november 2023 is EUR 50,-. Daarna is het volledige bedrag van EUR 130,-

Locatie: UMC Utrecht. In deze bijlage vind je alle info over locatie, parkeren etc. Hieronder een verkorte versie:
 

Mocht je vragen hebben, kun je mij een appje sturen naar 0643888771

bottom of page