top of page
banner juli 4-min.jpg

Me, my work & you

Juli960x640-min.jpg

Me: “I’ve travelled the world and the 7 seas…” 

Ik heb best wat wegen bewandeld sinds mijn geboorte in 1975.  

Fysieke, emotionele, spirituele, mentale – de variatie is groot. En allemaal even waardevol.

Elke dag leer en ervaar ik iets nieuws. Vol verwondering kijk ik om me heen. Het leven fascineert mij. De mens fascineert mij met alle mogelijkheden die wij hebben om te ontwikkelen. Ik blijf dat magisch vinden.

Geboren en getogen in Berlijn als dochter van een Indonesische vader en een Roemeense moeder. Na wat jaren in Duitsland en Indonesië te hebben gewoond, heb ik zo'n 33 jaar geleden mijn wortels in Nederland geschoten. Al deze verschillende culturen zijn nog steeds onderdeel van wie ik ben.  

 

Sinds 2005 ben ik ondernemer. Eerst als Interim Professional in de 'snelle' telecom-wereld. Zakelijk ging het me goed voor de wind, op persoonlijk vlak was het anders. Ik raakte uitgeput en begon ook fysiek te voelen dat ik van koers moest veranderen. In 2009 besloot ik om alles weg te doen en eerst te gaan reizen in Zuid-Amerika. Heerlijk! De pracht en praal van de natuur en de rust. Tijdens deze 6-maanden reis werd me duidelijk dat ik mijn leven drastisch wilde veranderen. Niet meer terug de commerciële wereld in, maar een volledige reset. Uitvinden en dan ook gaan doen waar ik blij van word.  

 

Pas in 2012 kwam ik mijn jeugdliefde weer tegen..... Massage!!! verschillende vormen van aanraking. En van daaruit zoooo veel meer. Het lichaam op verschillende manier benaderd, emoties, bewustzijn, intimiteit… Een hele wereld ging voor mij open. 

 

Er is heeeel veel veranderd in mijn werk. Ik heb wegen bewandeld waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Ademsessies, emotioneel lichaamswerk, de-armouring, trauma’s in het lijf… wat een wereld is er voor mij opengegaan en dus ook voor de mensen waar ik mee werk. Het fysieke, emotionele, cognitieve samenspel, vergezeld met een vleugje magie fascineert en inspireert mij.

 

Een paar zinnen waarmee ik mezelf kan omschrijven: 

Ik ben een geboren optimist met een passie voor het leven. Nieuwsgierig, avontuurlijk, beetje gek, vol energie, zacht van aard, moedig, open en compassievol. Mijn werk is een levenswijze en staat dus in verbinding met wie ik ben.

De belangrijkste inzichten van de afgelopen 13 jaar op dit pad: 

Het lichaam is een veilig en stabiel anker waar ik altijd naartoe terug kan gaan als iets me overweldigt of als mijn gedachten een loopje met mij nemen. 

Goed voor dit lichaam zorgen is een verantwoordelijkheid die ik met liefde neem. 

Zelfzorg, aandacht, vertrouwen, nieuwsgierigheid en moed zijn essentieel voor persoonlijke groei. Deze benodigdheden zijn in ons allen aanwezig. Vaak verstopt, kwijtgeraakt of ongeopend. Ik ondersteun je graag bij het zoeken, terugvinden en openen. 

"You can only take others as far as you  have gone yourself." Susanne Roursgaard

My work: Ik ben een gids, jij ervaart

Ik ontvang je oordeelloos want: ‘who am I to judge?’


Iedereen bewandelt zijn eigen pad en daarin is goed en slecht niet relevant. 

Mijn werk gaat vooral om zelfzorg en bewustwording. Ik wil weten wie je bent, wat je voelt, wat je denkt en wat er speelt in je leven. Zowel in losse sessies als in de langere trajecten nemen we de tijd om contact te maken. Je bent welkom zoals je bent. 

Het lichaam is de rode draad in vrijwel alle sessies die we samen afstemmen. Ook al gaan we werken aan emoties of overtuigingen, steeds gaan we terug het lijf in. Zacht en met aandacht.  

Tijdens sessies zorg ik ervoor dat je veilig bent om je aan jezelf bloot te geven en blijf ik met mijn aandacht bij jou. 

Je zou mij kunnen zien als een gids die samen met jou vlaggetjes en markeringen plaatst. Jij, alleen jij,  kiest wat hiermee gebeurd. Mijn visie is dat ieder van ons alleen zichzelf kan helen. Jij bent de meester over je lijf en alles wat er verder nog aan vast hangt. Je moet alleen beginnen. 

  

Intake… laten we kennismaken en zien hoe je reageert op mijn aanraking.. een intake duurt ongeveer 90 minuten. Een gesprek en tijd om de aanraking te ervaren. 

You: ontdekken wat er is

Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je bewuster worden van lijf, emoties en gedachten? Weten hoe ze elkaar beïnvloeden? Sta je open om te leren omgaan met wat je nu nog lastig vindt? Wil je meer compassie, liefde en empowerment? Heb je fysieke pijnen, waar je de oorzaak maar niet van vindt? Dit zijn dingen waar ik je bij kan ondersteunen.

 

Na letterlijk duizenden sessies met veel verschillende mensen, zie ik nu wie het meeste baat heeft bij mijn benadering. Je bent dit nu aan het lezen, dus er is al iets van interesse en nieuwsgierigheid. Net als bij daten, moet natuurlijk nog blijken of er echt een match is. Lichaamswerk is intiem en daar is een connectie essentieel voor.  

  

Als je open staat voor het ‘concept’ dat lichaam, emoties en gedachten met elkaar in verbinding staan, dan hebben we al een belangrijke basis.

Down-to-earth en toch met erkenning dat er wellicht meer is dan wat wetenschappelijk uitgelegd kan worden. Je voelt ergens in jezelf dat vertrouwen en moed gekweekt kunnen worden. En last-but-not-least, je weet dat investeren in en zorgen voor jezelf belangrijk is - en niet een luxe, maar eigenlijk een primaire levensbehoefte.

Twee gedroogde bladeren

Wat zeggen mensen..

Fern blad

Ricardo

Het verschil voor en na jouw heksenwerk en marteling is dag en nacht...

Ben je dankbaar

Dank dat je mjjn drama zo lekker duldt ..dat ik mens mag zijn bij jou en zonder maskers kan zíjn..

Oranje Bloem

Nicolet

Geweldig dit. Net twee uur gemediteerd en zoveel emoties ervaren, veel intenser dan voorgaande jaren. Verontschuldiging gemaakt aan m’n lichaam dat ik agressie en kleinmaken heb toegelaten. Zomaar uit het niets kwamen de zinnen. En m’n lijf reageerde. Zo mooi! Ik voel me weer luchtig als een kind. Dankbaar! 

water

Marc

Wunderbar! Niks meer en niks minder... Ik heb een heerlijk rustig weekend gehad, kan veel beter voor mezelf zorgen dan voorheen. Dus kalmer aan werken thuis, op tijd stoppen, op tijd naar bed, op tijd rust pakken.
En mijn gedachten draaien niet meer zo hard, dat is ook fijn.

Het lijkt net alsof ik mezelf beter aan kan voelen, en dus beter kan sturen. Ik ben erg blij met dit resultaat. Kom dus graag nog een keer weer terug.

Dankjewel zover!

bottom of page