top of page
GRONDwerk (1).png
GRONDwerk

Geef je je sessies op een matras op de grond? Krijg je tijdens of na je sessies vaak last van je rug, duimen, heupen of andere lichaamsdelen? Ben je regelmatig moe of leeg na je sessies? Of ben je van plan meer sessies op de grond te gaan geven en ervaar je hierbij soms stijfheid en gebrek aan kracht?

Wat gaan we doen tijdens deze 4-daagse training?

​Lichaamswerk is topsport en zeker als je op de grond werkt. Om dit op een verantwoorde en gezonde manier te kunnen doen is zelfzorg nodig. Daarom ga je je fysieke lichaam trainen op kracht, flexibiliteit en balans en leer je van mij 'trucjes' die jouw leven als lichaamswerker gewoon gemakkelijker gaan maken. 

Je leert tijdens deze training steeds soepeler en op een stabiele wijze om het lichaam van je cliënt heen te bewegen. In rust en toch actief. Op een veilige manier voor jou als behandelaar en ook voor je cliënt. Hoe beter jij in je lijf zit, hoe meer je je kunt focussen op je cliënt. Alles wat je leert, kun je blijven herhalen, en zolang als je dit werk blijft doen. 

 

​We gaan ook in op je emotionele, mentale en energetische houding. Door meer bewust te zijn van je eigen staat van zijn, voorkom je dat je jouw 'shizzle' gaat projecteren en vergroot je ook de veiligheid en ruimte voor jouw cliënt.

 

Na de eerste twee dagen volgen er 6 weken om het vooral zo veel mogelijk te oefenen en toe te passen. Tussentijds hou ik een Q&A via ZOOM. De ervaring leert dat als je eenmaal weer thuis bent en ermee aan de slag gaat, je van alles tegen komt:)

 

N​a afloop van deze 6 weken gaan we weer twee dagen verdiepen en de verfijning in. 

Wat wij gaan doen is een mix uit onder andere Shiatsu, yoga, de-armouring, Indonesisch lichaamswerk etc.

 

Tijdens de hele training is er ruimte voor individuele coaching. Met andere woorden, er is ruimte om in te brengen waar jij met je lichaamswerk tegen aan loopt.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die al aan grondwerk doet of dit steeds meer wil of zal gaan doen, bijvoorbeeld tantra werkers, de-armouring practitioners, ademcoaches, lichaamswerkers en wat er zo nog meer is.

Data & tijden

​8-9 januari 2022 van 10-18 uur 

21 januari 2022 17.30 -18.30 ZOOM Q&A

26-27 februari 2022 van 10-18 uur

Prijs

€520,- inclusief BTW en vegetarische lunch, thee & koffie

€470,- EARLY BIRD prijs tot 15 november 2021

Locatie 

Gordelweg 131 in Rotterdam. Te midden van tuinen Hof van Noord

Mocht je meer info willen bel me dan op: 0643888771 of stuur mij een chat.

bottom of page