top of page

Deze pagina is nog in ontwikkeling.. 

De-Armouring

In de loop van ons leven maken wij van alles mee. Mooie, voedende dingen en ook 

pijnlijke, beschadigende ervaringen. Soms zo pijnlijk of zwaar in het moment, dat wij het niet kunnen verwerken. 

Ons lichaam draagt de herinneringen en bouwt harnassen (armour) op om ons te beschermen. We mogen heel dankbaar zijn voor deze bescherming en wanneer wij eraan toe zijn, mag het harnas er weer af.

Een harnas kan ons ook belemmeren. Blokkeren om meer te genieten van ons lijf of van het leven in het algemeen. 

De-armouring is emotioneel lichaamswerk. Op een zachte manier wordt het lichaam gevraagd om zich laag voor laag te ontdoen van oude harnassen. 

Door middel van aanraking, ademhaling, energie en klank wordt je systeem uitgenodigd om te openen. Niets dwingend! 

Mijn rol is vooral om jou een veilige bedding te bieden om aan te gaan wat zich  aandient. 

Vaak hebben harnassen meerdere lagen en hoe langer ze er zitten, hoe langer het kan duren voordat ze weer kunnen openen. Elke laag heeft aandacht nodig... vooral JOUW aandacht. Weet dus dat een bepaald thema eventueel meerdere sessies nodig heeft. Met name als je weet dat het bij jou en jouw lijf langer duurt voordat er genoeg vertrouwen en geborgenheid is om je bloot te geven.

De-armouring sessies duren 2-3 uur, afhankelijk van wat nodig is. 

Mijn rol tijdens de sessies is vooral een van gids. Mijn intentie is om jouw proces van dienst te zijn en te zorgen dat je veilig en geborgen bent. Het werk vindt plaats in jou en door jou in het tempo wat bij je past. 

Voor mij persoonlijk is het : Een weg naar vrijheid...

De kosten zijn €220 incl. BTW,- voor de eerste twee uur. Duurt de sessie langer geldt het gewone uurtarief van EUR 110,-

Hier hoort ook de eventuele nazorg-contact bij.

Ademwerk (transformational breathing en andere vormen)

Sinds 2021 ben ik co-docent bij de ademopleiding van www.ademenstem.nl

zonder adem is er geen leven... even kort door de bocht maar wel de waarheid.

Vrijwel dagelijks zie ik mensen die heel oppervlakkig of hoog in de borst ademhalen. Dit in hun dagelijks leven, laat staan in stress situaties of bij paniek en ziekte. 

Een jarenlange 'verkeerde' ademhaling kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Om een paar voorbeelden te noemen:

Je gebruikt verkeerde spieren (elke spier is namelijk ontworpen voor een bepaald kunstje met erbij behorende doorzettingsvermogen) waardoor je schouder- en nekklachten krijgen en het is heel vermoeiend.

Ademwerk is zowel voor het fysieke als voor het emotionele een hele sterke tool. Het helpt je om grip te krijgen!

Sessies duren anderhalf uur.

Chi Nei Tsang - orgaanmassage

Aandacht voor de buik met al haar organen. De massage is zacht en oppervlakkig of juist diep, afgestemd op jou. Met deze massage wordt de doorbloeding en het lymfestelsel in de buik in beweging gezet. Blokkades worden aangepakt waardoor de doorstroming wordt bevorderd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meer bewegings- en ademruimte ervaren. Vaak verlicht een buikmassage ook onderrugklachten en verbetert het de spijsvertering. Voorafgaand aan een orgaanmassage alsjeblieft ruim anderhalf uur niet of weinig te eten

Bindweefselmassage, Pitjit & pitjit jalan, Shiatsu, Sportmassage, cupping, moxa, Medical Taping, blessurepreventie... Zijn allemaal technieken waar ik in opgeleid en ervaren ben. Ik pas de kennis en techniek nog graag toe, waar nodig. 

Intimiteits coaching

Wheel of Consent

Triggerpoint therapie

Triggerpoints zijn kleine spierknopen die vaak pijnklachten veroorzaken zoals hoofdpijn, tintelingen in de armen en handen, knieklachten, etc. Onbehandeld kunnen het aantal spierknopen en de hieraan gerelateerde klachten toenemen. In een Triggerpoint-behandeling worden alle knopen stuk voor stuk met massage aangepakt. Je krijgt advies mee over wat je zelf kunt doen.

Trauma Release

Yoni steaming

Emotioneel lichaamswerk

Detox Coaching

Self-Cervix

EMDR

Vipassana

Yoga

Taal van het lichaam

PADI Divemaster

International Business & languages

bottom of page